mannenuitje

Boekingen

Dit zijn een aantal handige links van de websites die wij veel gebruiken bij onze boekingen.

Booking.com

Booking.com

Booking.com is natuurlijk de grootste en meest gebruikte boekingsite ter wereld. Wij beginnen hier ook altijd onze zoektocht.

KLM

KLM

Naast booking.com is dit een van de eerste pagina's die wij bezoeken als wij beginnen met het plannen van een mannenuitje. Let vooral op de wereld deal weken. Deze zijn twee keer per jaar.

KLM
voetbaltravel

Transavia

Transavia heeft vaak bestemmingen die KLM niet heeft. Bijvoorbeeld Sevilla en Ibiza. En het is vaak vrij goedkoop. Een tip: kijk niet alleen om vanaf Amsterdam te vliegen. Vaak heb je vanuit Rotterdam en Eindhoven vaak gunstigere prijzen en tijden.

TUI

TUI

TUI is het meestgebruikte reisbureau voor totaalpaketten. Perfect voor all in vakanties of ski vakanties. Maar ze hebben vaak ook goedkope vluchten.

Tui
voetbaltravel

Voetbaltravel

Voetbaltravel is altijd de eerste site waar we kijken als we een voetbaluitje gaan plannen. Mooi en overzichtelijke site met heeeeel veel voetbalwedstrijden.

Webwinkels

Deze winkels gebruiken wij regelmatig voor het boeken van producten die handig zijn voor onze mannenuitjes.

Media Markt

Media markt

MediaMarkt is vergelijkbaar met Coolblue, maar vooral tijdens hun BTW dagen hebben ze mooie deals. En ook zij leveren bijna alles de volgende dag af.

Ali Express

Ali Express is voor de koopjes en eventueel de namaak artikelen. Voordeel is wel…ze hebben veel…heel veel.

Coolblue

Coolblue

Coolblue is de perfecte webshop voor veel handige reisartikelen. Veel aanbiedingen en bijna alles de volgende dag geleverd. Wij hebben hier veel besteld, waaronder onze Nikkon 1 camera.

Drankdozijn

Drankdozijn

De oline drankwinkel die je de flessen op de lokatie van je weekendje kan laten bezorgen. Erg handig, scheelt weer flessen drank mee brengen.