mannenuitje

Zoek accommodatie in Las Vegas

Mannenuitje naar Las Vegas.

Na 3 jaar sparen (€ 50,- per maand) was het dan zo ver….

Het Ultieme Mannenuitje. 5 dagen met 14 mannen.

 

Las Vegas

Inleiding:

Na drie jaar sparen is het dan eindelijk zo ver. Elke maand €50,- en dat levert €1800,- per persoon op. Dit is ruim voldoende voor de vlucht en vijf nachten accommodatie. En dan blijft er nog genoeg over voor ander dingen. Drie jaar sparen betekent ook drie jaar voorpret. Elke verjaardag en andere momenten dat we bij elkaar zijn hebben we het er wel over. Maar 25 april 2018 is het dan eindelijk zo ver. Vegas here we come!

De reis is als totaalpakket geboekt bij World Ticket Centre. De vluchten en vijf nachten in het MGM hotel kostten ons totaal €1000,- per persoon. Helaas waren er nog geen directe vluchten, dus op beide vluchten hadden we een overstap. In het MGM hadden we 3 keer een 4 persoonskamer en 1 keer een 2 persoonskamer. Van het overige geld hebben we een helikopter vlucht boven de Grand Canyon geboekt, entree kaarten voor de nachtclub Marquee in het Cosmopolitan Hotel en een VIP cabana bij een poolparty van Wet Republic. Dit is één van de bekendste poolparties in Las Vegas en het wordt georganiseerd bij het MGM hotel. Lekker dichtbij.

 

Wanneer en hoe lang:

20 t/m 25 april 2018

Hoeveel personen

14

Waar geboekt

World Ticket Centre

Hoe duur

€1000,- voor de vluchten en 5 nachten accommodatie

Hotel

MGM Hotel

Vlucht

KLM

Activiteiten

Van ons spaarpotje hebben wij van tevoren de volgende activiteiten geboekt:

  • Helikoptervlucht boven de Grand Canyon (€280,-)
  • Kaarten voor nachtclub Marquee in Cosmopolitan Hotel (€75,-)
  • Een VIP cabana bij de poolparty van Wet Republic bij het MGM Hotel

Restaurants

De meeste avonden hebben we gewoon in het hotel gegeten. Er zijn meerdere restaurants in het hotel. We zijn 1 avond naar Old Town van Las Vegas geweest en daar hebben we gegeten bij Heart Attack Grill. Hier hebben ze 2, 3, 4 en 5 dubbele burgers. En daarnaast hebben ze leuke dames in de bediening die je aanpakken als je je burger niet op krijgt. Dit oude centrum zijn nog veel meer restaurants te vinden en zag er verder leuk uit.

Uitgaan/bars/clubs/feesten

Las Vegas is natuurlijk ook het Walhalla van de nachtclubs. Elk hotel heeft wel een nachtclub. Wij zijn zelf bij twee van deze nachtclubs geweest. Te weten:

  • Hakasan in het MGM Hotel. Hier heeft Tiesto zijn eigen avonden en daar zijn wij met een gedeelte van de groep naartoe gegaan. Mooie grote club, goede show. Zeker een aanrader. Wel chaos met naar binnen komen.
  • Marquee in Cosmopolitan Hotel. Don Diablo heeft hier een vaste avond. De avond dat wij er waren, was op de dag dat DJ Avicii overleed. Don Diablo maakte er een mooie tribute avond van met een fantastische lasershow.

Coyote Ugly in hotel New York New York. Tja, bekend van de film, leuk om even gezien te hebben, maar als je niet veel tijd hebt, zou ik deze lekker overslaan.

Wet Republic Poolparty. Dit is een van de bekendste poolparties van Las Vegas en is bij het MGM hotel. En wat is dit een dikke aanrader. Een groot feest in de zon en in het zwembad. Heerlijk. Het begint om 11.00 uur ’s ochtends en het eindigt om 18.00 ’s avonds. Wij hadden een VIP cabana genomen wat op zich goed te betalen is. Je moet alleen oppassen dat je niet te veel flessen bacardi van (€550,-) per stuk besteld, want dan kan de rekening flink oplopen.

En verder

We hebben ook een aantal keer gewoon lekker over de strip gestruind. Elk hotel is weer een nieuw dorpje met een ander thema en leuke clubs, barretjes en restaurants.  En tijdens het struinen kun je natuurlijk ook de Fonteinen van Bellagio niet overslaan.

Gokken. Oh ja, we hebben uiteraard ook nog een gokje gewaagd. We verbleven in MGM, dus daar hebben we vaak gegokt, maar voor het gokken is het een van de mindere casino’s. In bijvoorbeeld Cosmopolitan en New York New York ziet het er allemaal wat mooier en professioneler uit.

Schieten in de woestijn. Een groepje van ons ging ook schieten in de woestijn. Dan schiet je met verschillende wapens en je kan het combineren met een hamburger eten.

En dan last, maar ZEKER niet least. De achtbaan in hotel New York New York. Als je de kans krijgt om daar met je vriendengroepje allemaal tegelijk in te zitten dan moet je dat zeker doen.

 

Booking.com

Gebruikte websites

KLM

KLM

Via skyscanner zochten we de vluchten op en uiteindelijk hebben we ze los geboekt bij KLM

KLM
KLM

Coolblue

We hebben een mooie nieuwe Nikon 1 camera gekocht voor deze trip via Coolblue